Två praktiker, en civilekonom och en socionom. Gemensamt för alla är kärleken till företagande och till Strömstad. Vill man ha någonting gjort så får man göra det själv! Att samäga Skofabriken kan ju inte bli annat än succe! En kort presentation om oss som samäger Skofabriken och våra kontaktuppgifter finner du nedan. Välkommen att kontakta oss vid intresse!

Krister Gustafsson

Född i norra Bohuslän. Har haft byggfirma i 48 år och fastighetsbolag i Dalsland och Bohuslän i över 40 år. Är nu delägare i Skee industripark.

Målsättningen är att hyra till små som stora företag vilket förhoppningsvis skapar arbete till Strömstads region.

Fritidsinressen: har varit idrottsledare i UIS inom skidor och friidrott. Suttit i UIS styrelse i 47 år. Är dessutom Vasaloppsveteran med 30 vasalopp i ryggsäcken.

Kontakt:
070-625 33 27

Ann-Christin Gustafsson

Född i Uddevalla.

Arbetat inom bygg- och fastighetsbranschen i 40 år.

Har i sin ungdom varit ett löfte i längdskidor och friidrott. På fritiden: tycker om att sy, sticka, måla och är en friluftsmänniska.

Målsättningen är att hyra till små som stora företag vilket förhoppningsvis skapar arbete till Strömstads region.

Linda Bording / Administration & Underhåll

Född och uppvuxen i Strömstad. Återvändare som så många andra när det är dags att stadga sig, efter år i Östersund, Stockholm och Göteborg. Utbildad socionom med erfarenheter av arbete inom socialtjänst samt ungdomsmottagningen. Arbetar numera med bl.a fastighetsskötsel, förvaltning, projektledning och administration.

Vill bidra i smått och stort till ett levande Strömstad. Kul att Skee-borna ser att det finns liv och rörelse i den gamla skofabriken. Viktigt att bidra till att entreprenörer vågar satsa till en rimlig peng. Tycker också läget är väldigt bra då e6.an löper parallellt med skofabriken och man därmed inte behöver åka in i Strömstad. Tycker om att samäga med Krister och Ann-Christin som båda är mycket praktiska och lösningsorienterade.

Kontakt:
linda@nvab.eu

Therese Grahn / Administration

Bakgrund: Civilekonom från Handelshögskolan, erfarenhet som analytiker från finansbranschen, samt ledande befattningar och styrelseuppdrag i näringslivet

På fritiden: Resor med familjen, friluftsliv, skidåkning i alla former, träning

Skofabriken: Visionen är att återfylla lokalen med människor, att få in verksamhet i de anrika lokalerna som stått tomma i många år och återuppliva dem!

Kontakt:
therese@nvab.eu
070-5330250